Sunnhordland Technologies AS er en oppstartsbedrift som består av erfarne fag- og teknologipersoner fra verdensledende industrimiljø på Rubbestadneset og Stord.

Vår bakgrunn er fra teknologiutvikling, lean produksjon og effektivisering av arbeidsprosesser med høy grad av digitaliserte verktøy. Vi teller totalt 6 personer som er delaktiv i oppbyggingen av Sunnhordland Technologies hvor 2 personer er nå fulltidsengasjerte.

Vi holder til i lokaler på Rubbestadneset kai, sentralt mellom Bergen og Stavanger. Lokalt er stedet mer kjent som terminalbygget på hurtigbåtkaien.

Vår misjon er å hjelpe våre kunder med å realisere nye teknologiske løsninger som «flommer» inn over oss, kalt «Digitalisering» og «Industri 4.0».

Med realisering mener vi å forstå hva som er kundens behov, hvilke verktøy man bør velge samt bistå i innføringen av nye rutiner i bedriftene slik, at man raskt kan oppnå forbedringer.

I tillegg er vi i gang med å utvikle egen teknologi for mer effektiv fremstilling av stålkomponenter i sammen med maskineringsbedrifter.

Kundemarkedet spenner bredt fra kommune og helsesektoren til industri, akvakultur og fornybar energi.

Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom våre lokaler, vi er alltid åpen for en god prat!